Een mooie reden om voortaan in de baas z’n tijd je Tesla op te laden: dan kun je achterin slapend rijk worden. Op de webshop van Tesla staat nu een opblaasbaar matras te koop dat speciaal voor de Tesla Model Y is gemaakt. Zo tover je de bagageruimte van 2.000 liter in een slaapplek voor twee personen. Stel maar niet voor aan een collega om dit samen te doen, want voor je het weet zit je in een aflevering van Boos.

De luchtmatras voor de Tesla Model Y is 1,91 meter lang, 1,30 meter breed en vult precies de ruimte achter de voorstoelen. Het luchtbed is acht centimeter dik. Genoeg plek dus voor z’n tweeën om een romantisch nachtje te beleven achterin op het luchtmatras met een haardvuurtje op het scherm van de Tesla, want ook dat zit in de trukendoos van de Model Y.

Niet geschikt voor lange mensen

Het luchtbed wordt geleverd met een opbergtas en een pomp met adapter. Bij dit pakket komen ook twee plakkers voor wanneer je per ongeluk op de satéprikker bent gaan liggen. De set kost 225 dollar (omgerekend zo’n 210 euro) en is voor nu alleen nog maar in Amerika te bestellen. Blijkbaar zaten mensen erop te wachten, want het luchtbedje is al uitverkocht.

Reacties

 • Caddy heeft op 18 juni 2024 geschreven:

  Je moet het ze nageven, de creative sales afdeling van Tesla doet zijn werk goed…

  • Klopt heeft op 18 juni 2024 geschreven:

   Alleen hebben ze helaas geen after sales afdeling. Hulp als er iets aan de hand is – en dat komt nogal eens voor met hun bouwkwaliteit – is er niet.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)