Goed nieuws voor ouders die met hun kinderen compenseren voor de tekortkomingen uit hun eigen jeugd. De tweede generatie Opel Insignia Sports Tourer heeft 100 liter extra bagageruimte voor al je extracurriculaire-activiteit-gerelateerde objecten, zoals een cello of stapels lesboeken Chinees. Met de nieuwe Insignia Sports Tourer is je nageslacht verzekerd van een plekje op het gymnasium.

De Opel Insignia Sports Tourer is zelf net zo hard aan het compenseren voor de tekortkomingen van zijn ouders. Hij is 200 kilo lichter dan de vorige generatie en is de eerste Opel met achttrapsautomaat. In totaal is het laadvolume 1.640 liter. Door onder de achterbumper te schoppen gaat de achterklep automatisch open en dicht. De tweede generatie Sports Tourer is met een lengte van 4.986 millimeter en hoogte van 1.483 millimeter iets langer (+73 mm) en lager (-31 mm) dan zijn voorganger.

Onderweg naar lezingen van Tsjechische hooggeleerden kunnen je kinderen hun kritische noot richting de maatschappij verwoorden voor de schoolkrant dankzij de wifi-verbinding. Een groot panoramadak dat doorloopt tot achter de achterpassagiers is optioneel, evenals een verwarmbare achterbank. Niet dat de op een burn-out afstormende kinderen tijd hebben om daarvan te genieten. Je moet namelijk snel naar de kinderpsycholoog om de reden achter die vervelende terugkerende nachtmerries te achterhalen. In februari kun je de nieuwe Opel Insignia Sports Tourer bestellen.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie