Opel Kadett Sedan pest Ferrari 488 in Nederland

Die zagen we niet aankomen...

Foto('s): Georgi Youknowmeferrari 488 vs opel kadett
ferrari 488 vs opel kadett

De enige auto waarvan je het nog minder verwacht dat ie een Ferrari 488 bijhoudt dan een Opel Kadett, is een Opel Kadett Sedan. In het wit, zonder meegespoten bumpers. Deze zondagsrijders (snap je?) kwamen elkaar tegen na Super Car Sunday op Circuit Zandvoort.

Of de Ferrari volgas rijdt, is natuurlijk gissen – maar de Nissan S14 die de boel probeert bij te benen, heeft er in ieder geval een flinke kluif aan. En natuurlijk nog even de verplichte boodschap: hou dit soort werk lekker op het circuit.

Opel Kadett Sedan vs Ferrari 488

Video: Georgi Youknowme
Bedankt Barry voor het insturen

Reacties
 1. Kadette b204RR zegt op 8 december 2019 om 21:28:

  Haha als er een saab turbo blok in ligt….Kan je nog wel eens verschieten met je Ferrari lol….

 2. Hinko zegt op 26 december 2018 om 11:22:

  Timo je moet niet zo braaf burgertje zijn man. Regels zijn er om te breken. Dat is nou echt autorijden wat hun doen. Houden hun tenminste niet aan de snelheid en regels i love it

  • M.M. zegt op 31 december 2019 om 09:42:

   Als je dat echt gelooft dan vind ik persoonlijk dat je jouw rijbewijs in mag leveren.. Dit soort acties leveren uiteindelijk alleen maar ongelukken op. Regels zijn er nu eenmaal om ervoor te zorgen dat we allemaal kunnen rijden, de autowegen zijn geen persoonlijk racecircuit!
   Ben ik het eens met alle regels? Nee, dat niet maar wat jij zegt is gewoon belachelijk!

 3. Chris zegt op 11 oktober 2018 om 00:17:

  Wat een flauwekul. Die Ferrari rijdt eerst een normale snelheid maar kan veel sneller, maar die Opel probeert nogal irritant aan zijn achterbumper te kleven, nogal onbeschoft. Zodra die Ferrari even echt gas geeft kan dat Opeltje hem niet bijbenen.

 4. Timo zegt op 2 oktober 2018 om 20:46:

  Asootjes, eerst die VW Tiguan rechts inhalen op de rotonde en dan nog effe die Opel in de bocht afsnijden. Snelheid is tot daar aan toe, maar die actie’s 3x Art.5

  • Dre zegt op 25 december 2018 om 10:48:

   Als je het allemaal zo goed weet heb ik nieuws voor je, een rotonde is 1 van de uitzonderingen op de openbare weg waar je rechts mag inhalen

  • Jaap zegt op 11 oktober 2018 om 00:30:

   Moet hij dan achter die, zoals vaak gebeurt, notoir linksrijdende VW gaan rijden terwijl er op de rechterbaan bij de rotonde niemand rijdt? Natuurlijk niet, iemand die dat inhalen noemt weet niets van autorijden en moet zelf zijn rijbewijs inleveren, als je links plakken normaal vindt, en niet dom over art. 5 zitten zeuren.

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws