De Opel Karl wil bewijzen dat hij niet zo saai en oubollig is als zijn naam doet vermoeden. Hij gaat gebukt onder de groepsdruk van de koele jongens en ondergaat een gedaanteverandering. Maak kennis met de nieuwe Opel Karl Rocks.

De belangrijkste veranderingen zijn een aangepast onderstel met 18 millimeter meer asfaltvrijheid om grote obstakels als verkeersdrempels en stoepranden te trotseren. Dikke kunststof bumpers kunnen aanvallen van winkelwagentjes afweren. Beschermers aan de onderkant van de bumpers en dorpels behoeden je Opel Karl Rocks voor andere extreem gevaarlijke dingen die je kunt tegenkomen onderweg naar de supermarkt. Want uiteindelijk ga je toch niet offroaden met een voorwielaangedreven A-segmenter die wat hoog op zijn pootjes staat.

Dat geeft ook helemaal niets. De Opel Karl Rocks ziet er gewoon wat stoerder uit dan het muurbloempje waaruit hij is ontstaan. En hij zou best eens populair  kunnen worden, want SUV. Aan het eind van deze maand wordt hij officieel onthuld op de autoshow van Parijs. Ergens rond die tijd verwachten we ook een prijsje te kunnen vertellen.

Advertentie

Reacties

  • jonathan heeft op 15 september 2016 geschreven:

    stoere opa karel

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie