Huizen van autoliefhebbers hoeven geen sfeerloze mannenbunkers te zijn. Neen, zelfs als elke kamer het uitschreeuwt van de autoliefhebberij, kan het optrekje een stijlvol geheel zijn. Het enige wat je nodig hebt is drie klassieke Aston Martins, twee Vespa’s en een Fiatje. Toegegeven: er is wellicht iets extra budget voor nodig dan je aanvankelijk had berekend.

Het is de droom van elke autogek: een huis dat uit z’n voegen barst van autoliefhebberij zonder dat andere bewoners zo snel mogelijk willen vertrekken. Een fort van eenzaamheid is dit bescheiden optrekje in Oudenkerk aan de Amstel allerminst. Of de kinderkamer met bijpassende Ferrari-speelgoedauto is daar om de schijn op te houden, maar dat lijkt iets vergezocht.

De prijs van dit landhuis is een mooie ronde 2 miljoen euro. Je krijgt dan 8.503 vierkante meter grond waarvan 435 vierkante meter woonoppervlakte is. Het lukt je vast een autogerelateerde bestemming te bedenken voor het aangelegen weiland van 4.450 vierkante meter. De drie Aston Martins en het andere Italiaanse spul krijg je vermoedelijk niet bij de aankoop. Kopen?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie