In de categorie ‘je gaat het nooit gebruiken, maar je wilt het wel hebben’: Outlierman Driving Gloves. We kwamen ze tegen op het internet en werden spontaan een beetje hebberig. Niet dat iemand op de redactie van TopGear ooit autohandschoenen gebruikt, maar… We vinden ze gewoon tof, oké?

Met de hand gemaakt

De Outlierman Driving Gloves zijn gemaakt van lammetjesleer. Nappa lammetjesleer, om precies te zijn. Dat betekent dat ze zeer zacht en duurzaam zijn. De autohandschoenen zijn met de hand gemaakt in Italië en schijnen net zo comfortabel te zitten als ze er cool uitzien.

Uiteraard zijn de handschoenen verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de perfecte fit er ook voor jou tussen zit. Op de website van Outlierman vind je een handige (*gniffel*) maattabel. De autohandschoenen zijn er niet alleen voor mannen, trouwens. Vrouwelijke coureurs hebben ook iets om op hun verlanglijstje te zetten.

Genoeg keuze

Extra tof: de handschoenen worden geleverd in een (ook al) handgemaakte leren etui. Super handig om ze veilig in te houden wanneer ze niet in gebruik zijn, natuurlijk. Of gewoon leuk om stoer mee te doen wanneer je visite over de vloer hebt. Of om de handschoenen ergens mee naartoe te nemen. Oh nee! Dat doe je gewoon door ze te dragen.

De Outlierman Driving Gloves zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, in een normale en een vingerloze versie, én in aardig wat kleurencombinaties. Gewoon vet om te hebben, toch? Zo kun je aan iedereen duidelijk maken dat je enthousiast wordt van auto’s. Zelfs als je niet in een klassieke raceauto rijdt, een bezigheid waarbij autohandschoenen eigenlijk past echt van pas komen.

Wat moet dat kosten?

De handschoenen zijn wel een beetje aan de prijzige kant. Het goedkoopste paar tik je op de kop voor 120 euro en de prijzen lopen op tot 400 euro. Toch denken we dat het model ‘The Top Gear’  op ons (kantoor) niet zou misstaan. Maar we beloven verstandig te zijn en er nog een nachtje over te slapen…

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear