De tip voor vandaag: als je een kluis hebt met meer dan 100 miljoen euro aan waardevolle spullen, verstop dan niet de sleutel in een auto. Je weet wel: zo’n ding op wielen dat nog weleens opengebroken of gejat kan worden.

Het overkwam James Stunt, zakenman en de ex van Petra Ecclestone (dochter van de F1-dictator). De sleutel lag in zijn door Mansory verbouwde Lamborghini Aventador SV. De tuner noemt de koolstofvezel-monstruositeit de J.S. 1 Edition. De overval vond plaats in Londen en het is de grootste (geregistreerde) overval in Engeland ooit.

Een bron vertelde aan The Sun dat Stunt altijd bang was dat boeven zouden inbreken en met geweld al zijn bezittingen zouden afnemen en dat hij daarom de sleutel in de Lambo bewaarde. De logica ontgaat ons een beetje, maar goed.

Het is niet bevestigd dat de overvallers daadwerkelijk de sleutel gebruikt hebben, maar eerder die avond schijnt er paniek te zijn geweest omdat de sleutel kwijt was. De boeven gingen ervandoor met 100 miljoen euro aan diamanten, horloges en andere waardevolle spullen. James Stunt was niet verzekerd. Bekijk het van de positieve kant: hij heeft (hopelijk) voorlopig geen budget meer om Lamborghini’s te laten toetakelen door Mansory.

Advertentie

Reacties

  • Roodeejoo heeft op 30 januari 2018 geschreven:

    Sneu voor die gast, wel een mooie Lambo….

    Reageer
  • k heeft op 29 januari 2018 geschreven:

    bedankt heren van topgear ik had een rotdag tot ik dit las nu kan ik weer lachen. hoe dom kan een mens zijn, miljoenen bang voor een overval, niet verzekerd en dan de achternaam, stunt

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie