Tijd voor een lesje commerciële wijsheden. Als de oplossing voor een probleem onmogelijk lijkt, dan gooi je er niet genoeg geld tegenaan. Neem parkeren in het centrum van onze hoofdstad: altijd lastig. Maar voor een schappelijke 2.795.000 euro bemachtig je de sleutel van dit prachtige pand in Amsterdam en zijn al je problemen verleden tijd. Een beetje gortig? Volgens de advertentie passen er minimaal drie auto’s in de garage, dus dat is slechts een kleine 1 miljoen euro per auto. Denken in oplossingen, heet dat.

Elke bestuurder krijgt daarbij toegang tot het dakterras en als je het eerlijk verdeelt ook nog drie kamers. Binnen enkele minuten zit je vanaf de garage weer op de snelweg. Een voorwaarde is wel dat je Porsche of Ferrari een neuslift heeft, want anders moet je een minuutje extra calculeren voor het verlaten van de garage. De garage is onderdeel van een prachtig pand uit 1905, dat te koop staat aan de Haarlemmer Houttuinlaan in Amsterdam. Het woonhuis meet 321 vierkante meter en het geheel is niet al te lang geleden gerenoveerd.

Ook leuk: de verlichting is geautomatiseerd met een Creston-domoticasysteem. Daarnaast is de keuken voorzien van een wijnklimaatkast, mocht je je wederhelft moeten overtuigen om een krabbeltje te zetten onder het koopcontract. En ach, er is vast ruimte om ergens een jacuzzi of sauna neer te zetten. Tegen betaling kun je het interieur van ‘The Grand Interior’ overnemen. Nodig je ons uit voor de housewarming, wanneer dat weer mag? Bekijk de Funda-advertentie.

Reacties

  • Bert heeft op 9 mei 2020 geschreven:

    Authenticiteit uit 1903 is helemaal verdwenen, waardeloos nietszeggend interieur. De garage is super.

    Reageer
  • Nick heeft op 6 mei 2020 geschreven:

    1 miljoen per auto? Dat zijn 3 jaar parkeerkosten in Amsterdam. Koopje!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear