Met de Patriot Campers LC79 bereik je zelfs de meest onherbergzame campings in Zuid-Frankrijk. Of ga ermee dwars door de jungle, waar de mobile slaapmachine voor bedoeld is. Doe eens gek. Patriot Campers is een bedrijf uit Australië dat zich specialiseert in machines voor de zwaarste trektochten. Dit is een van de ruigste campers die je nu kunt kopen.

Om te beginnen verlengt Patriot Campers de Toyota Land Cruiser met 300 millimeter om ruimte te maken voor alle opbouw. Ruigere banden en dempers die tot 3.800 kilo aankunnen, maken de Toyota klaar voor het zware werk. Voor en achter hangt Patriot Campers een lier op de Land Cruiser om jezelf te bevrijden van benarde situaties. Onder de auto hangt een tank voor drinkwater. Vanaf dat moment is het aan jou om de Patriot Campers LC79 vol te hangen met dingen die jij nodig gaat hebben tijdens jouw avontuur. Denk aan een koelkast, led-verstralers of zelfs een hondenkooi. Als je nog meer zooi kwijt moet, heeft Patriot Campers een aanhanger voor je in de aanbieding.

Verder heeft de Patriot Campers LC79 nog talloze kleine vakjes en opbergruimtes om al je avontuurbenodigdheden op te bergen. Binnenin zit je op stoelen van Recaro. Helemaal bovenop vind je het nachtverblijf: een tentje. Of je het dan met volle overtuiging een camper kunt noemen? Tja, als we een uitwerptentje op Bugatti Chiron gooien, is het ook niet ineens de snelste camper ter wereld. Of toch wel?

Advertentie

Reacties

  • 1scheveninger heeft op 21 december 2016 geschreven:

    Leuk bevoorradingswagentje voor Coronel want die zal wel weer een paar keer reparaties nodig hebben tijdens Le Dakar…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie