Het karakter van Paul Walker, Brian O’Conner, zou terugkeren voor Fast & Furious 9. Een vreemde zet, want het personage was na de dood van de acteur in 2013 op een passende en respectvolle manier uit de filmreeks geschreven met een afscheid in het zevende deel. Insider Daniel Richtman meldt het nieuws op Twitter. Hij noemt het ‘controversieel’ en hij weet zelf ook niet zo goed wat hij er van moet vinden.

Cody Walker, de broer van Paul, hintte al eerder naar een terugkomst van de acteur. Ook zou Mia Toretto, gespeeld door Jordana Brewster, terugkeren als de vrouw van Brian in Fast & Furious 9. De invulling van de rol is niet bekend, ook is het nieuws niet officieel bevestigd. Fast & Furious 9 zou volgend jaar al in de bioscopen draaien.

Niet de eerste keer

In deel zeven werden de broers van Paul Walker ingeschakeld om de afscheidsscène van Brian O’Conner te spelen. De rest van de film was het echt de acteur die je zag. Hoe dat eventueel in de nieuwe Fast-film gedaan wordt, is nog niet bekend. In de Star Wars-film Rogue One werd acteur Peter Cushing (die ruim 20 jaar eerder overleed) ook tot leven gewekt met CGI, wat voor veel controverse zorgde. Het is dus technisch gezien mogelijk. De vraag is of we we het moeten willen.

Reacties

  • Mark heeft op 18 november 2019 geschreven:

    Zonder Paul is het niet het zelfde, ze hadden na deel 7 ermee moeten stoppen. Laat Paul rusten en Brian bij zijn familie zijn!

    Reageer
  • yw heeft op 18 november 2019 geschreven:

    Laat die man toch met rust…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear