Pick-up duwt auto aan de kant op brug

Gewoon in Nederland

Pick-up duwt auto van de brug
Foto('s): Screenshot YouTube

Een pick-up die een auto van de weg duwt – dat riekt naar Amerika. Maar nee, deze bizarre video speelt zich af in Belt Schutsloot, blijkbaar een dorpje in Nederland. De bestuurders van een Skoda Octavia en een Ram pick-up willen beiden de brug oversteken, waar maar plek genoeg is voor één auto tegelijk. Geen van de bestuurders doet een stap terug, dus de bestuurder van de pick-up besluit gebruik te maken van zijn formaat en de gladde sneeuw.

De pick-up duwt de Skoda over de brug terug naar het vasteland, waarbij de Skoda forse schade oploopt aan de motorkap. Volgens het onvolprezen Zwartsluis Actueel is de Octavia total-loss, al lijkt ons dat niet heel waarschijnlijk. Een woordvoerder van de politie zegt tegen dezelfde nieuwswebsite: ‘De man in de Skoda heeft aangifte gedaan en de zaak zal verder worden opgepakt door de verkeersofficier van justitie.’

Pick-up duwt auto aan de kant op brug

 

Reacties
 1. Aanpakken die handel zegt op 12 februari 2021 om 15:01:

  Meneertje voelt zich heel stoer in zijn grote truck. Waarschijnlijk een gevalletje compensatiegedrag vanwege zijn kleine pikkie. Hopelijk wordt dit asociale gedrag hard aangepakt!

  • Je weet maar nooit zegt op 12 februari 2021 om 19:02:

   Hoezo de ander wilde toch ook niet aan de kant? Plus 1 voor Pikkie

   • Logisch joh zegt op 15 februari 2021 om 08:56:

    Dus als je het niet met elkaar eens bent dan geef je maar een beuk? Lekker typje ben jij zeg.

 2. Jan zegt op 12 februari 2021 om 11:53:

  Haha geweldig dit. Skoda lulletje

 3. Nick zegt op 11 februari 2021 om 19:15:

  Niet handig van de Skoda bestuurder. Dat kan hij natuurlijk nooit winnen.

  • Dikkenek voor je zegt op 12 februari 2021 om 19:08:

   In de rechtszaal wel. Gevalletje wie het laatst lacht. Skoda pilletje heeft een leasebak. Lacht zich uiteindelijk de ballen uit zijn broek. Ram-bo lekker verder met zijn strafblad. Succes om zo’n proletenbak dan nog verzekerd te krijgen verzekeringsmaatschappij, kijken we even mee? Zeg maar hoi tegen de Vereende.

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken