Wat is de laatste keer dat een spelletje – sorry, een lifestyle – voor zoveel opschudding zorgde? Malloten lopen voor Pokémon Go de weg op, rijden mensen aan omdat ze niet op het verkeer letten en betreden verboden plaatsen. Alles voor die ene Pikachu. En because you want to be the very best, like no one ever was, is slaap voor zwakkelingen. Daarom ga je er om drie uur ‘s nachts op uit om op Pokémon-jacht te gaan.

Dat deed een Pokémon Go-speler uit Arnhem. Toen hij explosies hoorde, ging hij kijken wat er aan de hand was. Het was geen self destruct van een Voltorb, maar twee auto’s die in lichterlaaie stonden. Omdat de bubble beam van zijn Squirtle not very effective was, belde hij maar de brandweer. De twee auto’s waren niet meer te redden en een derde raakte zwaar beschadigd.

Later die avond fikten er nog twee auto’s af. De oorzaak is voor nu nog onbekend. Wij verdenken Team Rocket. Bovenstaand plaatje is trouwens niet in Arnhem, maar vonden we iets cooler dan een verkoolde Seat Ibiza.

Geniet ook nog even van deze Oscar-waardige boodschap:

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)