Bijna niemand zal betwisten dat de Polestar 1 een wonderschone auto is. De proporties kloppen, de prestaties zijn in orde en zelfs aan de ijsbeertjes is gedacht. En vanaf vandaag kun jij jouw droomexemplaar samenstellen. Er is alleen een klein probleem.

Henry Ford zou zich kunnen vinden in de configurator van de Polestar 1. Je mag namelijk elke kleur kiezen die je wilt, als het maar wit, zwart of iets daartussenin is. En als je eenmaal je carrosseriekleur gekozen hebt, wordt het allemaal niet veel beter.

Wat betreft velgen heb je maar keuze uit één model, waarvan je de accentkleur kunt aanpassen. De enige keuze die je dan nog hebt, is of je het chroom aan de buitenkant zwart wilt maken en of je je interieur wilt opfrissen met witte stoelen (en dus alleen de stoelen).

Ik wilde toch een witte…

Is een witte Polestar 1 met zwarte accenten toch al jouw droomconfiguratie, dan kun je hem gerust bestellen. Je krijgt dan een 2,0-liter viercilinder met een turbo en een supercharger. De benzinemotor krijgt hulp van twee elektromotoren op de achteras. Het gecombineerde vermogen is 600 pk en 1.000 Nm. Fluisterend kun je 150 kilometer afleggen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie