Een ongelukje tijdens een ‘volwassen momentje’ zit normaliter zestien jaar later chagrijnig aan de eettafel te verklaren dat ‘dit geen fase is’ en ‘dit echt is wie hij is’. De gevolgen van dit ongelukje zijn gelukkig van kortere duur. De Engelse politie betrapt een stel op heterdaad tijdens een potje stoeien in de auto.
Het stelletje in de geparkeerde auto wil snel vluchten, maar het potentiële hoogtepunt verandert in een dieptepunt.

In de nacht van 1 op 2 januari staat het stel geparkeerd in het centrum van Manchester. Plots ziet de man wat agenten op zich afkomen. Volgens de politie van Manchester raakte de Casanova in paniek en wil hij snel wegrijden. Geen uitgebreide romance dus, maar een vluchtertje. Ongetwijfeld tot grote teleurstelling van zijn partner, kan de man niet goed overweg met zijn pookje, en hij kiest de verkeerde versnelling.

Ze mochten niet meer rijden

De beslagen auto van het stel rijdt achteruit tegen de politieauto. Op Twitter laat de politie weten dat er minimale schade is aan de politieauto en dat niemand gewond is geraakt. De bestuurder ondergaat een test op het gebruik van alcohol (grapjes over blazen, gaan zelfs ons te ver). Uit de test blijkt dat de man teveel gedronken heeft.

Omdat hij dus die paar meter beschonken gereden heeft, wordt hij gearresteerd. Volgens Manchester Evening News riskeert de man een celstraf van zes maanden, een boete en moet hij mogelijk zijn rijbewijs inleveren.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear