Voor lastige problemen moet je zo nu en dan je fantasie het werk laten doen. De chauffeur van deze vrachtwagen dacht buiten het doosje toen hij zowel zijn vrachtwagen als Volkswagen Caddy moest vervoeren, maar geen passende trailer had. Hij monteerde wat pallets op zijn trekker, heeft op een manier de Caddy er achterop gekregen en hem vastgebonden met spanbanden.

Het politiekorps van het Duitse Karlsruhe kreeg een melding van dat een vrachtwagen ‘provisorisch een auto vervoert’. Toen ze de chauffeur op de Autobahn hadden ingehaald, troffen ze inderdaad de losse trekker aan met een blauwe Volkswagen achterop. Het niet goed vastzetten van de lading, was niet de enige overtreding die de chauffeur beging.

Zo had de chauffeur niet het juiste kenteken op de vrachtwagen en hield hij zich niet aan de verplichte rusttijden. De Duitse politie vertelde de man dat hij niet zijn weg mocht vervolgen voordat hij alles netjes in orde had gemaakt. We zijn benieuwd hoe hij op een willekeurig tankstation langs de Autobahn zijn Caddy van de trekker heeft gehaald. Volgens de legendes staat hij er nog…

Advertentie

Reacties

 • Berry heeft op 9 november 2022 geschreven:

  Nieks aan de handj!

  Groet Berry

  Reageer
 • Coyote heeft op 9 november 2022 geschreven:

  Ik zie het probleem niet. Uiteraard moet hij wel goed vastzitten!

  Reageer
 • Zwarte Piet heeft op 9 november 2022 geschreven:

  Even vast sjorren niks aan de hand

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie