De Politie van Tiel kreeg na een melding een nieuwe beoordeling op hun Facebook-pagina. Vreemd dat je de politie überhaupt kunt beoordelen op Facebook alsof het een afhaalrestaurant is. ‘Wilt u nog extra administratiekosten erbij, meneer?’ Een slapende inwoner was wakker geworden van de sirenes en beoordeelde de politie met het laagste cijfer. Politie Tiel is niet op zijn mond gevallen en reageert met: ‘Het spijt ons dat wij iemands leven probeerde te redden’ en ‘wij hadden natuurlijk rekening moeten houden met uw nachtrust’. De meeste Facebookers zouden nu met het schaamrood op de kaken in een hoekje gaan zitten. Maar de chagrijnige reaguurder gooit er nog een bericht achteraan. Inmiddels heeft Politie Tiel de reactie verwijderd. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘in de opslagruimte van mijn kast bij de afdeling bijzondere reacties’.

Het originele bericht op Facebook

De tweede reactie

Het bericht van Politie Tiel

Advertentie

Reacties

 • Wouter heeft op 19 januari 2020 geschreven:

  Woelleh, klappe geve die tata, eh zehbi!

  Reageer
 • Nanda heeft op 17 maart 2017 geschreven:

  Zie nu pas de zure reacties van de reageerder en het zeer respectvolle antwoord van de Politie op deze vreselijke reacties.
  Reageerder heeft duidelijk geen inzicht in de regelgeving omtrent het rijden met optische en/of geluidssignalen door alle hulpdiensten.
  Reageerder heeft waarschijnlijk nog nooit een 112melding hoeven te doen of hoeven te wachten op de hulpdiensten want anders kraamt men dit soort onzin niet uit.
  Het slachtoffer is overleden:sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners die hulp hebben geboden (en dus met “toeters en bellen” ter plaatse gingen).
  Het zou de schrijver van deze walgelijke reacties op Facebook sieren respect te uiten naar de hulpverleners en deelneming met het verlies naar de nabestaanden.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie