Sta je ook elke dag in de spits met je Porsche 911? Arme jij. Je hebt dan vast opgemerkt dat de stoelen van de 911 comfortabel genoeg zijn om een aantal uur in te vertoeven. Of nog langer. De marketingafdeling bij Porsche vond dat ook en bracht het idee tot leven. Alsof je de hele werkdag in de file staat.

Hoeveel lijkt de bureaustoel?

Redelijk veel. Er is echt leer gebruikt en je kunt de zithoogte, armleuningen en rugleuning verstellen. Die laatste verstel je middels een oplaadbare accu. Aan de achterkant geen koolstofvezel, maar een haakje om je jasje op te hangen. Dat, en de vijf wieltjes, krijg je niet bij je echte 911 Carrera. Ze zorgen wel alle vijf voor comfort op zowel een harde als zachte ondergrond. De stoel komt uit de huidige 911 en neemt ook zijn optionele stiksels en logo in de hoofdsteun mee.

Wat kost een Porsche-bureaustoel?

Hou je vast, want je betaalt namelijk zo’n 4.420 euro voor deze Porsche bureaustoel. Porsche biedt naast de Carrera stoel ook een RS stoel aan. Die moet zo’n 5.100 euro kosten. Voor 5.700 euro mag je zelf één van de honderd kleuren uitkiezen. Bestellen doe je hier.

Nog meer automotive meubilair? Kies dan voor deze tafel.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie