Als je geen echte Porsche kunt betalen, zou je kunnen opteren voor een Porsche Design Huawei Mate 20 RS van slechts 1.595,00 euro. Tegelijkertijd kun je je dan afvragen: is je uitgavepatroon dan niet de reden dat je geen Porsche kunt betalen? Je belandt al snel in een vicieuze cirkel: je kunt geen Porsche betalen omdat je dure telefoons koopt en je koopt dure telefoons omdat je geen Porsche kunt betalen.

In vergelijking met een andere poenige phone valt het mee: de Huawei kost bijna net zoveel als een iPhone Xs Max met 512 gigabyte. De Porsche Design Huawei Mate 20 RS heeft een 6,39-inch amoledscherm. Dat wordt lekker relaxed Porsche-filmpjes checken op YouTube, dus.

Wat krijg je nog meer voor die prijs?

Achterop zitten drie cameralenzen. Een reguliere van 40 megapixel. Eentje van 20 megapixel met een wijdhoeklens en eentje van 8 megapixel met een telelens. Dus reken maar dat je er zelf ook scherpe video’s mee kunt schieten. Daarnaast zullen je selfies ook aardig confronterend worden, met de 24-megapixel camera voorop.

Oké, en verder?

De telefoon draait op Android 9 Pie met een speciaal ontworpen Porsche Design-jasje. Het is dus niet alleen de buitenkant die Porsche Design uitstraalt. Verder gaat je batterij met 4.200 mAh wel een poosje mee en mocht ie leeg zijn, dan kun heeft Porsche Design ook nog wel een powerbank voor je in de aanbieding.

De Porsche Design Huawei Mate 20 RS is bovendien stof- en waterdicht is. Ook heeft ie een vingerafdruk-scanner en biedt ie de mogelijkheid om de telefoon te unlocken met je gezicht. Hoef je ook niet bang te zijn dat er wordt ingebroken in je Porsche, zoals vannacht bij DJ La Fuente het geval was.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie