De hoverboards uit Back to the Future laten al minimaal zes jaar op zich wachten (goed, Lexus deed ooit een poging). Want zes jaar geleden, op 21 oktober 2015, stapte Marty McFly uit de DeLorean die ogenblikken daarvoor de 88 mijlen per uur aantikte. Een groot deel van de voorspellingen is helaas niet uitgekomen, maar Porsche meent één mijlpaal uit de film te hebben behaald.

Het Ionity-laadnetwerk in Europa en Noord-Amerika, wat een samenwerking is tussen diverse automerken waaronder Porsche, biedt nu cumulatief 1,21 gigawatt aan power. Fans weten gelijk dat dit de kracht is die nodig was om de DeLorean door de tijd te slingeren. Porsche gebruikt hier gelukkig geen plutonium van Libische terroristen voor. Het gaat in totaal om zo’n 5.000 snelladers.

Een beetje vergezocht? Zeker. Maar aangezien Porsche een stel toffe foto’s schoot voor de gelegenheid, vergeven we het ze. Als jullie het ons vergeven dat we een dagje te laat zijn met dit bericht. Of hebben we zelf een sprongetje in de tijd gemaakt? Wie zal het zeggen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie