Doe jij alles voor de likes? Of wil je gewoon toffe onboard-video’s maken? Of wil je je eigen rondetijden verpletteren? Als je een nieuwe Porsche 911 GTS bestelt met Sport Chrono-pakket, kun je gebruikmaken van de Porsche Track Precision App.

Zo werkt het: verbind je smartphone met de auto en hang je telefoon op de voorruit. De Porsche Track Precision App gebruikt dan de camera en het gps-signaal van je telefoon en de gegevens van de auto om een analyse te maken. Je video wordt dan verrijkt met gegevens als toerental, versnelling, snelheid, g-krachten, wielspin en de ideale lijn. Ook vertelt de app je of je onder- of overstuurt. Zo kun je met je vrienden, familie, cavia, schoonmoeder en je collega’s je circuitavonturen delen en een treffende analyse maken van je rijkunsten.

De Porsche Track Precision App kan alleen worden gebruikt op niet-openbare wegen. Logisch, anders gaat elke Porsche-bestuurder zijn Ring A10-tijden verbeteren en publiceren op het web. Dure hobby trouwens, want trajectcontrole enzo. De app bestaat al een tijdje en is met de komst van de Porsche 911 GTS geüpdatet. Hieronder testen we de feature in de Porsche 911 GTS op Killarney Raceway in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Check Porsche Track Precision App op de Porsche 911 GTS

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)