Supercars in films zijn geliefd, daarom is Fast & Furious zo populair. Maar uiteindelijk gaat er natuurlijk niets boven het horen en zien van deze monsters in het echte leven. Nog beter is een combinatie van deze twee situaties. Daarom is de première van de aftermovie van StreetGasm 2000 het perfecte uitstapje. Naast het filmverslag van de zevendaagse roadtrip met een roedel droomauto’s zullen de supercarsterren zelf ook aanwezig zijn.

Met deelnemers uit vijftien landen en 120 supercars aan de startstreep is StreetGasm 2000 inmiddels een redelijk begrip in Nederland en ver daarbuiten. In zeven dagen rijden de deelnemers dwars door Europa over de mooiste routes en langs de fijnste locaties. Wie droomt daar nou niet van? Voor de autoliefhebbers die toch graag een keer willen weten hoe zo’n rally in elkaar steekt, maakt StreetGasm elk jaar een mooie aftermovie.

Vergaap je aan supercars bij de première van de StreetGasm Aftermovie

Goed nieuws: jij kunt op 10 november de première van SG2K8 the GR8EST Aftermovie bijwonen. Een uur lang word je meegenomen langs de highlights van de rally. Veel van de deelnemers van de afgelopen editie komen naar de première, dus je kunt hun auto’s ook in het echt bewonderen. De aftermovie wordt op zondagmiddag in de Pathé Utrecht Leidsche Rijn vertoond.

Buiten de film om heb je ruim twee uur de tijd om te loeren naar de vierwielige filmsterren die meededen met de Streetgasm. Je kunt hier je tickets bestellen, en als trouwe lezer van TopGear krijg je ook nog eens korting bij het gebruik van deze code: SG2K8TOPGEARNL. De eerste tien mensen die met deze code twee tickets bestellen, krijgen hun tickets zelfs gratis!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)