Lexus organiseert op 19 en 20 juli een bijzonder Lexus event op het ss Rotterdam en nodigt u graag uit. Op deze bijzondere locatie krijgt u een exclusieve preview van een geheel nieuw model Lexus: de NX 300h.

Deze nieuwe hybride Lexus biedt hoogstaand comfort voor vijf inzittenden en koppelt soepele rijeigenschappen en uitzonderlijke milieuprestaties aan een uitgesproken design. De NX 300h Hybrid beschikt over de nieuwste technologieën als een Panoramic View Monitor, Touch Pad en Pre-Crash Safety systeem. En net als elke Lexus heeft de nieuwe NX standaard een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

Naast kennis maken met de NX kunt u aan boord van het ss Rotterdam ook nog de Lexus RC-F bekijken, krijgt u een uitgebreide rondleiding op het schip of kunt u geheel kosteloos een rondvaart maken met een tenderboot.

Ook is er de mogelijkheid om een lunch, een diner of een overnachting met ontbijt te boeken op het ss Rotterdam. Lexus heeft unieke arrangementen samengesteld vanaf € 99,- per overnachting.

U bent, met partner of relatie, van harte welkom op 19 juli tussen 16.00 en 21.00 uur of 20 juli tussen 10.00 en 17.00 uur. Bevestig uw komst hier. Een (deel)arrangement kunt u boeken via ssrotterdam.nl/lexus.

Advertisement

Advertentie
Advertentie