Het recept is eenvoudig. Je levert een Renault Clio RS, nieuw of gebruikt, in bij Madeno Racing en krijgt na enige tijd en tegen inlevering van de nodige euro’s een circuitauto die ook op de openbare weg mag worden gebruik. Dat wordt legaal straatracen!
 
De auto is afgestemd op de zogenaamde trackdays waar Madeno aanwezig is voor ondersteuning. Interieur en body gaan helemaal kaal, voordat de rolkooi wordt gemonteerd. Verder komen er FIA-gekeurde Sabelt racekuipen in met zespunts harnas en een racestuur.
 
Bij de nieuwe deurpanelen, achterpanelen en voetsteunen worden licht materialen gebruikt om het gewicht terug te dringen. Bij de conversie hoort ook een volledig verstelbare coil-over suspensionkit waarbij de spoorbreedte voor en achter met 32 mm toeneemt.
 
Andere elementen zijn de Speedline wielen, Toyo R888 semi slick banden, Brembo remsysteem en motortuning van 197 naar 206 pk of zelfs naar 230 pk. De conversie kost minimaal 16.700 euro en de complete Clio R20 (nieuw) komt op 38.450 euro. In beide bedragen zit nog niet de BTW. Meer info: www.clior20.nl.
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie