(advertorial)

Zoals de naam Sports Utility Vehicle eigenlijk al zegt, wil je een SUV kunnen gebruiken. En je wilt natuurlijk niet altijd maar netjes op het gebaande pad blijven en de kudde volgen. Je wilt ook wel eens gewoon van de weg af en naar plekken rijden waar de massa niet komt. Wel zo handig als jouw SUV je dan niet in de steek laat. Met de Renault Captur en Renault Kadjar weet je zeker dat je niet in de steek gelaten wordt.

Welke Renault SUV moet ik kiezen?

En als je dan de mooie plekjes in de natuur opzoekt in de Renault Kadjar, kun je door het glazen panoramadak de wildernis nog beter in je opnemen. En manoeuvreer je liever door smalle paadjes, dan is de Captur op je lijf geschreven. Zo zie je maar, wat je ook zoekt in een SUV. Er is altijd een SUV van Renault die goed bij jouw stijl past.

Maar nu horen we je denken: ‘moeten ik dat wel allemaal geloven?’ Woorden zijn natuurlijk makkelijk, maar het zijn de daden die je echt wilt zien. In RTL Extreme Roadtrip strijden JayJay Boske, Victoria Koblenko, Tim Coronel en Jalou Langeree tegen elkaar in een epische roadtrip die ze van Parijs naar Dakar brengt. Klinkt bekend, toch? Om er zeker van te zijn dat zij de finish halen rijden de twee teams tijdens deze roadtrip in de Renault Captur en Renault Kadjar.

Wanneer kan ik dit zien?

Extreme Roadtrip is wekelijks om 18.00 uur te zien op RTL 7, vanaf 11.00 uur op het YouTube-kanaal van DAY1 Lifestyle en op extremeroadtrip.nl. Zorg dus dat je niks mist van de Renault-roadtrip naar Dakar!

Advertentie
Meer
Advertentie