De Engelse uitdrukking ‘doe wat ik zeg, niet wat ik doe’ kan een mooie lijfspreuk zijn voor deze rijinstructeur. Hij reed met een Hyundai Tucson zo het kantoor van de rijschool in. De woorden op de gevel van het gebouw in het Amerikaanse Lakewood maken het hele voorval nog eens extra pijnlijk. De bedrijfsnaam Learn to Drive verwerd ineens tot gebiedende wijs.

Volgens CBS News was de medewerker net aangenomen en had hij nog niet eens zijn certificaten om rijles te mogen geven. Het gaat hier ook niet om een lesauto, maar om de auto van de medewerker zelf. We zijn benieuwd of de nieuwe medewerker een verlenging krijgt van zijn proeftijd – en of de rijschool genoeg zelfspot heeft om deze foto in het kantoor op te hangen.

Schijnbaar probeerde de medewerker zijn auto te parkeren toen het fout liep. Sowieso vinden we dat je als instructeur eigenlijk achteruit moet inparkeren, maar dat even terzijde. Eén persoon liep lichte verwondingen op; andere omstanders konden gelukkig net op tijd wegduiken. De bestuurder kreeg een boete voor een verkeersovertreding, zo meldt de politie van Lakewood.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie