Die trekhaak. Waarom die trekhaak? We snappen dat je een dragracer wilt bouwen, helemaal een Rolls-Royce-dragracer, en dan ‘omdat het kan’ een Silver Shadow pakt. Het is hilarisch om de vier zitplaatsen intact te houden; hoe meer zielen hoe meer vreugd.

We snappen ook best wel dat je vervolgens een fles champagne in het midden monteert. Pooier-spel sterk, zoals de jeugd zou zeggen. Een enorme blower boven de GM-V8 uit te laten torenen, is gewoon een logisch vervolg.

Neem geen passagiers mee in je Rolls-Royce-dragracer

Maar die trekhaak. Waarom heeft een dragracer, naast champagne en twee zitplaatsen extra, óók nog een trekhaak nodig? Of is dat het doel van de trekhaak: verwarring schoppen? Is het eigenlijk een wheeliebar wellicht? Of om de mogelijkheid tot tractor pulling open te houden?

Op vakantie ga je niet, want de achterste passagiers hebben geen gordels. En als je een ongelukje krijgt, breek je je knar op de rolkooi. We zullen het nooit weten. Net als het exacte vermogen van deze Rolls-Royce Silver Shadow. Wel weten we de vraagprijs: ongeveer 93.000 euro. Dus, als je nog op vakantie wilt mét caravan…

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie