Ooit afgevraagd waar die ene Audi op de parking van de McDonald’s zijn dikke Bentley-velgen vandaan heeft? Misschien is het een deftig replica-setje van de velgenboer, maar misschien zijn die vier velgen voor onbepaalde tijd geleend, zonder eerst toestemming te vragen. En de crème de la crème onder de potsige velgen zijn natuurlijk die van een Rolls-Royce.

De eigenaar van deze Londense Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé moet een flinke baaldag gehad hebben toen hij zijn landjacht zag. Of toch niet: volgens spotter Thom is het allemaal een stuk onschuldiger dan het lijkt. Kijk maar even naar het bordje boven de Phantom.

Elke zelfrespecterende velgenboef balanceert zijn prooi immers op twee bakstenen of een bierkratje en offert niet een set assteunen op voor een set velgen. De Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé staat op de parkeerplek van Posh Wash, een autopoetser in Londen. Anders zou het een wel erg dure hobby worden, niet?

De velgen van de Rolls-Royce kregen waarschijnlijk een vertroetelbeurtje en zijn niet afhandig gemaakt door de boevengilde. De wielen vertoeven inmiddels weer onder de Rolls-Royce en niet in het frituurlicht van het restaurant met de gouden bogen.

Reacties

  • Ron Miche heeft op 31 december 2018 geschreven:

    Ik ben diegene die bentley velgen onder mijn audi had.
    Ik had deze gekocht van een Bentley eigenaar die een set mansory velgen had gekocht.

    Dus oordeel niet voordat je het verhaal kent

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)