Je weet heus wel dat het kijkje op de Insta van je ex-vriendin alleen maar pijn doet, en toch doe je het. Zo hoorden we tenminste van een vriend. Om diezelfde reden weten we dat we niet stiekem over Amerikaanse sites moeten struinen naar de prijzen aldaar. Want een Roush Ford Mustang kost daar een luttele… 36.000 euro.

Brown Lee Ford, een dealer in de staat Tennessee, biedt voor 39.995 dollar een nieuwe Ford Mustang aan met een 2,65-liter Roush-supercharger erop. Het vermogen is ruim 700 pk. Bang dat alles kapot gaat? Geen probleem: de fabrieksgarantie is nog altijd geldig. Het is inderdaad het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Met bijna zoveel vermogen als de krachtigste Mustang ooit, is het verstandig het GT Performance Package aan te vinken, voor omgerekend 3.600 euro. Dan krijg je een handbak, betere remmen en een sportievere ophanging. Zo blijft ook het plaatwerk wat langer heel. Wil je 770 pk, dan staat er een Shelby GT500 op je te wachten voor zo’n 67.000 euro.

In Nederland is het een ander verhaal. Een Ford Mustang met een EcoBoost-viercilinder en 290 pk kost je al 70.440 euro. De Ford Mustang V8 met 450 pk is leverbaar in Nederland voor minimaal 110.600 euro. Het enige pluspuntje: ook in Nederland krijg je fabrieksgarantie. Hoi.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie