Jij vond het al idioot duur om een bos rode rozen te laten bezorgen op Valentijnsdag (en daar heb je compleet gelijk in). Deze roze Bugatti Chiron Sport doet het grappige kaartje waar je uiteindelijk voor koos, verbleken. Een echtgenoot bestelde de sportievere Chiron voor zijn vrouw als cadeautje. De lakkleur Silk Rosé bedekt de achterzijde van de Bugatti en de roze accenten vloeien door de auto. De hoofdsteunen en de instaplijsten spellen de naam van de gelukkige ontvanger: Alice.

Mocht je het vergeten zijn, de Sport is de circuitversie van de Chiron. De dempers zijn 10 procent harder. De hypercar is 18 kilo lichter dankzij lichtgewicht wielen, koolstofvezel stabilisatorstangen, een koolstofvezel plaat bij de intercooler en koolstofvezel ruitenwissers. Vooral dat laatste zal een grote impact hebben. De achterruit is lichter en ook het uitlaatsysteem is aangepast, waardoor je nu vier uitlaatstukken ziet.

Wat kost de roze Bugatti Chiron Sport?

Meer vermogen? Laten we de rotatie van de aarde lekker intact laten. Nee, 1.500 pk blijft het magische getal van de quad-turbo W16-motor. In 2,5 seconden zit je op 100 km/u en de topsnelheid ligt voorlopig op 420 km/u. Wat dat kost? De basisprijs is 2,65 miljoen euro, zonder belastingen. De roze Bugatti Chiron Sport zal waarschijnlijk de enige in deze kleur zijn.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie