De twijfel of je ouders wel écht van je hielden toen je klein was na het zien van deze Scania-vrachtwagen voor kinderen, is normaal. De kennis dat dit speelgoed bestaat en jij het niet had als mini-mensje, slaat een groot gat in je leuke jeugdherinneringen. Stel je even voor hoe het leven had kunnen zijn.

De Scania-vrachtwagen voor kinderen wordt onder de officiële licentie van Scania gebouwd in Ierland. De Scania S730 op schaal rijdt echt en moet gestart worden met een sleuteltje. De verlichting werkt ook en de vrachtwagen zou ook sterk genoeg zijn om een volwassen persoon te vervoeren.

Scaled Rigs bouwt de Scania-vrachtwagen voor kinderen – en het is meer dan een krakkemikkig stuk kunststof met wielen. De body ligt op een roestvrijstalen ladderchassis. De 24-volt aandrijflijn zorgt voor een topsnelheid van 6 km/u en een speaker maakt het bijbehorende diesel-V8-geluid.

De eerste lading is volledig uitverkocht en je kunt je nu inschrijven voor de tweede lichting. De Scania-vrachtwagen voor kinderen kost 3.300 euro zonder belastingen. Als je nu 250 euro aanbetaalt, kun je jouw exemplaar in juni van dit jaar verwachten.

Scania-vrachtwagen voor kinderen

Advertentie

Reacties

 • Leon - TPT A. COX heeft op 17 december 2021 geschreven:

  graag zouden wij een exemplaar willen aankopen, uitgevoerd in onze bedrijfskleuren.
  hoe gaat dit in zijn werk ?

  Reageer
 • sven heeft op 12 september 2021 geschreven:

  ik wil hem hebben

  Reageer
 • Robin Van Oosterbosch heeft op 9 november 2019 geschreven:

  Hoi heb een vraagje in welke winkels zijn de scaina vrachtwagen voor kinderen verkrijgbaar dat ik ze in het echt wil zien gr Robin

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie