Weet je niet beter, zou je denken dat het gehele team van Scuderia Ferrari bijzonder gevoelig is voor koude oren. Tijdens de race staat het voltallige team met de enorme oorwarmers gespannen naar de schermen in de pitbox te kijken. In feite luisteren ze mee naar de teamradio. En nu kun jij er ook zo bijlopen.

Ben je trotse eigenaar van de headset, dan voelt het dus net of je een baan bij de pitcrew van Scuderia Ferrari hebt gescoord. Wel loop je het risico dat je je erg vies en goedkoop voelt nadat je in F1 2018 gekozen hebt om met Red Bull te rijden. Een beetje buiten de deur eten, jij viespeuk.

Multifunctioneel

Het snoer dat aan de Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition bungelt, kan worden aangesloten op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, Nintendo 3DS, PlayStation Vita, tablets en smartphones. De speakers meten 50 millimeter.

Ook bevat de headset een microfoon waarmee je kunt communiceren met je online vrienden – of aan je crew kunt vragen wat ‘we in alle eerlijkheid aan het doen zijn. Spelen we ping-pong?’. Aangezien er een snoer van 3 meter aan vastzit, kun je ‘m ook weer makkelijk naar binnen slepen wanneer je ‘m in een woedebui het raam uit gekegeld hebt.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie