Advertisement

(advertorial)

Weet je wie het goed bekeken hebben? Mensen die een youngtimer leasen. Ze rijden een karaktervolle auto voor een maandbedrag waar Aygo-leasers alleen maar van kunnen dromen. Een youngtimer lease je niet alleen uit financieel oogpunt, maar ook omdat je een liefhebber bent.

En als liefhebber moet je natuurlijk je youngtimer koesteren, want je wilt dat de motor op zijn best loopt en nog lange tijd meegaat. Shell V-Power kan je daarmee verder helpen. Waarom? Niet alleen blijft de motor schoner, het bevat ook reinigende toevoegingen die je motor schoonmaken tijdens het rijden. Wrijvingsverminderende toevoegingen zorgen voor minder energieverlies in de motor. Het octaangetal van 98 zorgt voor betere prestaties en meer efficiëntie. Het is wat je noemt een no-brainer.

Als je de premium benzine van Shell tankt, rijd je ook direct CO2-neutraal. Wat wil dat zeggen? Shell compenseert dan de CO2-uitstoot van de getankte brandstof vanaf de winning van de ruwe olie tot en met het verbranden van de brandstof in de motor van jouw leaseauto. Zo kun je dus van je leuke youngtimer genieten, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen over de brandstof die je verbrandt. En wat voor sommige oudere modellen van belang kan zijn, is dat Shell V-Power geen ethanol bevat. Niet alle oudere modellen zijn immers geschikt voor E10. Je weet dus zeker dat je de beste peut in je motor gooit.

Zorg goed voor jouw reismaatje

Een leaseauto is misschien niet honderd procent jouw eigendom, maar je bent er wel verrekte trots op en je wilt er natuurlijk het beste voor. Daarom wil je ook (of juist!) als leaserijder de beste benzine tanken. Deze leaseauto zal misschien niet tot in de eeuwigheid jouw reismaatje zijn, maar je wilt in de leaseperiode wel de beste prestaties en de beste verzorging voor jouw reismaatje. En zo kun je alvast voorsorteren op een langere levensduur van de motor, mocht je hem na de leaseperiode overnemen.

Dus, wat doe je de volgende keer als je aan de pomp staat?

Je krijgt dus alleen maar voordelen met Shell V-Power: betere prestaties, een schone motor en een even schoon geweten, omdat je CO2-neutraal rijdt. Als je ook maar een beetje om jouw youngtimer geeft, is de keuze dus makkelijk gemaakt als je aan de pomp staat. Zo rijd jij weer vrolijk verder en doet je leaseauto dat ook.

Zelf in een Mercedes-AMG GT, McLaren 540C, Porsche en een Formule RP1 rijden op Circuit Zandvoort? Het kan nu met Shell V-Power! Meld je aan via Miles & Me en maak na iedere Shell V-Power-tankbeurt kans!