Forza Horizon en Forza Motorsport wisselen elkaar vanaf nu elk jaar af met een nieuw spel. Vorig jaar speelden we Forza Motorsport 7, dus dit jaar kunnen we Forza Horizon 4 verwachten.

Forza Horizon 4 schotelt je wederom een open wereld voor waarin je vrij mag rondkarren samen met je vrienden. Het vorige deel speelde zich af in Australië, waar enorme open vlaktes variatie boden aan dichte jungles en prachtige stranden.

Een gebruiker op Reddit beweert nu gelekt impressiebeeld te hebben van Forza Horizon 4. En daar is duidelijk te zien dat het spel Hong Kong als toneel gebruikt. De beelden komen van Leading Light Design, een studio die zich specialiseert in concept art voor films en games.

Zijn de beelden echt van Forza Horizon 4?

De gelekte beelden zien er vrij overtuigend uit. Hong Kong zou een compleet andere vibe aan het spel geven dan de outback. De urban omgeving zou Horizon 4 meer richting de Need for Speed-reeks en straatracen duwen.

Helaas zien we het oude Forza-logo op de luchtballon. Ook kom je de beelden na goed zoeken tegen op de site van de ontwerpstudio. En als het echt geheime beelden voor een klant (in dit geval Microsoft) zouden zijn, zou de studio ze nooit publiekelijk online zetten. Ook is bijvoorbeeld de Nissan GT-R nog een pre-facelift.

Echte beelden dus? Kleine kans. Hong Kong is wellicht ook net te klein voor een grote game als Forza. Microsoft de lippen nog even op elkaar, maar vermoedelijk komt de aankondiging tijdens de E3-beurs op 12 juni dit jaar los.

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 23 mei 2018 geschreven:

    Japan in het algemeen zou wel kunnen toch? Fujiberg, smalle straatjes in Hong Kong, prima map denk ik zo.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie