De prestaties op de baan laten vooralsnog aardig wat te wensen over, maar op het publicitaire front laat Spyker aardig van zich horen. Nu hebben ze in Zeewolde weer verzonnen dat je via eBay kunt bieden om advertentieruimte op de Spyker F8-VII te kopen.
 
Dat is natuurlijk best een slimme zet, maar het valt nog te bezien of de euro’s na deze opvallende actie gaan binnenstromen. Een klein logootje op de neus van de Spyker kost al een half miljoen euro. Dat bedrag loopt op tot drie miljoen euro als je je naam – of dat van je bedrijf – terug wenst te zien op de prominente zijkant van de motorcover. En dan zijn er ook nog wat open ruimtes op de achtervleugel en de zijkant van de neus.
 
Als alle reclameruimte wordt verkocht, dan zal dat een slordige vijf miljoen euro in het laatje brengen. We zullen maar hopen dat dat allemaal wordt geïnvesteerd in de zoektocht naar snelheid. Overigens steunt Spyker ook het goede doel. Om geld op te halen voor WarChild, kun je bieden op pennen en petjes van Spyker, maar ook op een kartrace tegen Christijan Albers of Adrian Sutil. Of op het topstuk, een replica op ware grootte van de F8-VII.
 
Dus doe je iets groots in bier, het bankwezen of computers, ga dan naar eBay en bied.

Reacties

Meer van TopGear