Nu de Europese Unie zijn zin heeft en de WRX STI naar de eeuwige jachtvelden is verdwenen, vestigen we onze hoop voor een nieuwe hete Subaru op de Viziv conceptcar. Voor wie niet met een aflopende daklijn uit de voeten kan, staat in Genève de oplossing. Je kijkt naar de Subaru Viziv Tourer.

‘Viziv’, voor wie het net zo’n aparte term vindt als wij, staat voor ‘Vision for Innovation’. Nee, wij ook niet. Het goede nieuws is dat ie voortborduurt op typische Subaru-ideeën: een boxermotor en vierwielaandrijving. Met technische gegevens komt het merk niet. Maar het stelt ons in ieder geval gerust dat ze niet zomaar hun complete identiteit laten varen voor een paar accu’s.

Realistisch ontwerp

Het ontwerp van de Subaru Viziv Tourer ziet er niet zo extreem uit als dat van z’n gelijknamige conceptvoorganger. Toch zijn er nog genoeg randen, kieren en zeshoeken om aan de zogeheten ‘Dynamic x Solid’-ontwerptaal van het merk te voldoen. De auto pronkt verder met doorontwikkelde veiligheidsgimmicks, zoals het bekende EyeSight-systeem en Advanced Driver Assist-technologieën.

Een conceptcar? Wij zeggen: kom maar door met die Subaru Viziv Tourer.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie