Voor een slappe kroket uit de muur hoeven we je vast niet wakker te maken. En automaten die je geld opslokken om vervolgens niets uit te spugen, drijven zelfs de meest kalme personen tot waanzin. Toch is er één automaat ter wereld waarvoor jij zelfs helemaal naar Singapore zou vliegen. Van dit lekkers wil iedereen wel smullen. Het gebouw van dikke-bakken-dealer Autobahn Motors is een enorme snoepautomaat met een uitstekende inhoud.

Wat nou als ik die Ferrari op de vijftiende verdieping wil?

Via een tablet kies je een van de zestig exclusieve modellen uit. Met 50 eurocent ga je het niet redden. Binnen twee minuten staat de auto van jouw keuze voor je neus. Maakt niet uit of het een Ferrari, Bentley, Maserati of Lamborghini is. Nadat de betaling van een tonnetje of wat is ontvangen, komt de supercar naar beneden via het unieke ‘fishbone’-systeem.

Wat je moet doen als je supercar vast komt te zitten, is ons nog niet helemaal duidelijk. Je kunt proberen om het gebouw een paar flinke meppen te geven of er flink hard tegenaan te lopen. Een sloopkogel of bulldozer is wellicht een geschikter middel. Als je een beetje geluk hebt komen er misschien wel twee naar beneden.

Video: Supercars uit de snoepautomaat halen

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie