Een auto helemaal volplakken met koolstofvezel. Sommige mensen vinden het geweldig. De mensen bij Mansory bijvoorbeeld, die niet zo lang geleden nog een Lamboghini Aventador S en een Porsche Turbo S toetakelden. En misschien krijg jij spontaan vlinders in je buik krijgt bij het zien van dergelijke bodykits. Je hoeft je niet te schamen hoor, smaken verschillen nou eenmaal.

Aquaracer Carbon

En we houden rekening met je. Want we hebben een horloge gevonden waar jij wellicht als een blok koolstofvezel voor gaat vallen: de TAG Heuer Aquaracer Carbon. Horloges die die net als de auto’s uit Mansory’s stal, ook samengeperst koolstofvezel bevatten. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, of beter gezegd, met details in drie verschillende kleuren: rosé goud, geel en blauw.

We vinden ‘geel’ en ‘blauw’ wat saaie benamingen. Had het dan race yellow en night sky blue genoemd, of zo. Maar goed, wie zijn wij om de keuzes van horlogemakers te beoordelen? Keuze uit verschillende carbon-looks krijg je trouwens niet. Dat doet Mansory toch beter, met vijftien verschillende soorten in de aanbieding.

Specs

Behoefte aan wat meer inhoudelijke informatie over de TAG Heuer Aquaracer Carbon? Hebben we voor je. De behuizing van het horloge heeft een diameter van 41 millimeter. Geen extreem grote klok om je pols, dus. Ook weten we dat hij waterdicht is tot op 300 meter, dus je als je ooit te water raakt is ie niet meteen stuk.

Het bandje is gemaakt van nylon en bevat ook de subtiele, maar kleurrijke details (op de gele en blauwe editie tenminste, de rosé goud  variant heeft een compleet zwart bandje). Dit zorgt voor een sportieve look. Oh ja, hij bevat een Zwitsers uurwerk, zoals je van TAG Heuer zou verwachten. En je kunt er op zien hoe laat het is.

Prijskaartje

Denk jij nu bij jezelf: ‘Ik wil zo’n aanrechtje om mijn pols!’ Dan moet je even goed zoeken, want we zijn nog geen Nederlandse (web)winkels tegengekomen die de TAG Heuer Aquaracer Carbon in de verkoop hebben. Wel zien we dat je er in Amerika 4.000 dollar voor af moet tikken. Koop je ook een compleet nieuwe keuken voor.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie