(advertorial)

Dat TAG Heuer zo’n beetje de coolste horloges op deze planeet fabriceert, is geen geheim voor jou. Dat Max Verstappen zo ongeveer de coolste F1-coureur van dit moment is, weet jij ook al lang. Dus wat gebeurt er als die twee grootheden de handen ineenslaan? Juist: dan krijg je het coolste horloge van dit moment op deze planeet. Punt.

Waarmee onderscheidt de Max Verstappen Special Edition 2018 zich dan?

Allereerst is de TAG Heuer Formula 1 Max Verstappen Special Edition 2018 ontworpen door Max zelf. En dat kun je goed zien. Het horloge is stijlvol, sportief én functioneel. De combinatie van de rode wijzers en een zwarte wijzerplaat is niet alleen bijzonder fraai, maar maakt de tijd ook zeer eenvoudig af te lezen. Uiteraard is Max’ startnummer 33 prominent op de wijzerplaat aanwezig. Een subtiele rood-wit-blauwe verticale streep geeft deze TAG Heuer een unieke extra touch. De 43 millimeter in doorsnee metende roestvrijstalen kast is nagenoeg onverwoestbaar en op de achterzijde voorzien van de gegraveerde logo’s van Aston Martin, Red Bull Racing en TAG Heuer.

Ik móet hem hebben!

‘Deze Tag Heuer is ontworpen door Max zelf. En dat kun je goed zien’

Snappen we! Tip: zorg dat je er snel bij bent, want er worden maar 1.300 exemplaren van deze limited edition gemaakt. Hij kost € 1.950, wat voor zo veel klasse en uniciteit eigenlijk een schijntje is. Meer info? Klik hier!
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie