Een eerder onderzoek wees al uit dat mannen pas op hun 54e écht volwassen zijn. En dat vrouwen gemiddeld veertien keer per jaar hun man vertellen ‘zich eens naar hun leeftijd te gedragen’. Allemaal heel herkenbaar, gokken we. Een lezer betoogde dat het onderzoek klinkklare onzin was: een man groeit mentaal tot z’n vierde levensjaar en dan is het klaar. Een onderzoek van YESSS Electrical in het VK zet het eerdere onderzoek kracht bij door te achterhalen welk voorwerp we het liefst tekenen op stoffige auto’s.

Het populairst onder de ruim 1.000 ondervraagden was het tekenen van mannelijke genitaliën op stoffige auto’s. Een paar borsten – waarvan het geslacht niet genoemd werd – neemt de tweede plek in. Een smiley en een verdrietig gezichtje nemen de derde en vierde plaats in. De woordkunstenaars kozen voornamelijk woorden die we hier niet kunnen noemen, maar bedenk zelf maar even wat je roept als je teen stoot.

‘Ik wou dat m’n vrouw zo vies was’ en ‘was mij’ waren uiteraard ook bijzonder populair. De conclusie? Aangezien iedereen het doet, is het heel normaal om met je vinger fallusvormige straatkunst op een auto achter te laten. En laat niemand je wijs maken dat dat niet zo is.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie