Heb je net vijf dagen een Tesla Model X, rijdt dat ding met volle snelheid tegen een gebouw aan. Leuk, dat autonome rijden, dacht eigenaar Puzant Ozbag. Gelukkig raakte er niemand gewond, alleen zijn vrouw hield er wat brandwondjes aan over, van de airbag. De boze Ozbag maakte vervolgens wat foto’s en plaatste deze op het Tesla-forum, want dit kon natuurlijk niet.

Als je een fabrikant openlijk gaat beschuldigen, is het natuurlijk logisch dat die zo snel mogelijk gaat checken wat er aan de hand is. Slechte publiciteit is nooit gewenst. Dus een mannetje van Tesla pakte zijn computer erbij, plugde die in de Model X en ging eens even kijken. Wat blijkt? De auto had helemaal niets fout gedaan. Uit het logboek van de auto kwam naar voren dat iemand vlak voor de crash zijn rechtervoetje wel heel erg hard had ingedrukt. Sterker nog, er was gewoon plankgas gegeven. Waarschijnlijk is het dus niet Tesla die de schade aan het gebouw moet betalen, maar Ozbag zelf. Zijn vrouw is dus niet de enige die zometeen wat blaren aan dit ongelukje zal overhouden, maar gelukkig hoeft zij er niet op te zitten.

Advertentie

Reacties

  • Rick van den Oord heeft op 8 juni 2016 geschreven:

    Niet echt bepaald slim van u, meneer Scumbag, eh, ik bedoel… meneer Ozbag. U klinkt als het type die zou proberen een blender te gebruiken om Jeremy Clarkson’s V8-smoothie te maken om dan vervolgens te klagen dat de tabasco die u gebruikte te pittig was. Wat zou de wereld toch zijn zonder mensen zoals U?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie