Je kunt het je bijna niet voorstellen dat een van de grootste automerken ter wereld zijn benamingsstrategie baseert op een gebbetje van de baas. Onderbroekenlol, zou je het bijna kunnen noemen. Want als je alle modelnamen naast elkaar zet, krijg je S 3 X Y. En dat print Tesla nu op een satijnen onderbroek die je echt kunt kopen. De prijs? Die bestaat uit een vies grapje en een wietgrapje.

Over de breedte van de onderbroek staat S 3 X Y in gouden bedrukking. De prijs van de rode onderbroeken is 69,420 dollar (dus bijna 70 dollar) – dat verwarrende nulletje is een knipoog naar de beruchte tweet van Elon waarin hij zei dat hij Tesla van de beurs zou halen voor 420 dollar per aandeel. Hierover kreeg hij een hoop gelazer met de financiële autoriteiten.

Waarom hij 69 koos, dat hoeven we niet uit te leggen, toch? Vraag het anders maar even aan je ouders. Officieel zijn het trouwens ‘Short Shorts’, wat weer een grapje is richting de ‘short sellers’ van de aandelen. Kijk hiervoor maar even The Big Short. De onderbroeken van Tesla zijn momenteel allemaal uitverkocht in de officiële webwinkel, en staan uiteraard voor flink opgeblazen prijzen op eBay en dergelijke verkoopwebsites. Voor zo’n 140 dollar kun je een rode S 3 X Y-onderbroek scoren.

Reacties

  • Mia khalief heeft op 7 juli 2020 geschreven:

    S3XY=Sexy
    69= Seksstandje Je bevredigt iemand oraal terwijl je oraal word bevredigt door de zelfde persoon
    420=wiet roken

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear