Ben jij een fanatieke TopGear-lezer én gamer? Dat dachten we al. Dan hebben we nu een topaanbod voor je: een jaar lang TopGear op je deurmat (12 nummers) voor € 59,95*, en als klap op de vuurpijl een exemplaar van de gloednieuwe game Test Drive Unlimited 2 voor je PS3 of Xbox, helemaal gratis!

Test Drive Unlimited 2 is niet zomaar een racegame; je gaat als speler compleet op in de lifestyle om de dure en exotische bolides heen. Enorme villa’s, hippe feestjes, veel geld winnen of verspelen in de casino’s… En natuurlijk de prachtigste auto’s kopen en rijden. Test Drive Unlimited 2 ligt in de winkel voor € 59,99, maar wij geven nu een beperkt aantal exemplaren gratis weg bij een jaarabonnement.

Wacht dus niet te lang en regel je abonnement hier – let wel op dat je de juiste console selecteert (PS3 of Xbox)!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Reacties