Goed nieuws voor iedereen die de wegen van de oude TDU-games nog kan dromen (en dat zullen er best wat zijn). De nieuwe Test Drive Unlimited heeft een releasedatum gekregen, en de game komt al vrij snel. Het laatste deel is al meer dan tien jaar oud. De trailer van Test Drive Unlimited: Solar Crown maakt niemand iets wijzer, behalve dat er zowaar auto’s in het spel zitten. Je ziet twee mensen hun auto inzetten bij een potje poker en vervolgens de parkeergarage uit scheuren.

De game-pagina op Steam is inhoudelijk wat sterker. Ontwikkelaar KT Racing bouwt een bestaand eiland na voor de nieuwe game. Welk eiland dat is, verklappen ze nog even niet. Het zal ongetwijfeld een zonnige exotisch eiland zijn waar minimaal één casino is. In deze open wereld kun je met vrienden onbeperkt toeren in de mooiste moderne auto’s. De disclaimer op de pagina spreekt over Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, Lamborghini en Porsche.

Het proefrittenspel verschijnt op de pc, PlayStation en Xbox, zowel op de oude als de nieuwe generatie. De releasedatum zou ergens in juli van dit jaar zijn. We zijn ontzettend benieuwd naar de eerste gameplay-beelden. En of ze de deadline gaan halen, want dat is anno 2021 vaak meer een indicatie dan een harde datum.

Trailer Test Drive Unlimited: Solar Crown

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)