Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 11 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat. Gisteren draaide het om sneeuw, vermogen, zielige kindjes en de auto van een specifiek zielig kind.

Gisteren mocht je niet eerder naar huis om de spits te vermijden

Nu denk jij misschien slim te zijn en ben je van plan eerder naar huis te vertrekken om de spits te vermijden. Het is zeer belangrijk dat je dat niet doet. En daar is een goede reden voor.

Dodge Challenger SRT Demon is nog sneller

Het merk doet flink geheimzinnig over het duivelse apparaat. De Dodge Challenger SRT Demon krijgt in ieder geval een grotere spoorbreedte en bredere spatborden. En meer vermogen dus.

Dit zijn de 10 zieligste kindjes van 2016

Hoe kríjg je het voor elkaar? Je loopt negen maanden met een groeiende parasiet in je buik, brengt het met veel pijn en moeite op de wereld, houdt het in je armen en noemt haar… Infiniti.

Ferrari van Justin Bieber staat te koop

Zit je om aandacht verlegen en zie jij het zitten om stapvoets langs hordes gillende pubermeisjes te rijden? Dan moet je even goed opletten. De Ferrari van Justin Bieber staat te koop!

Brabus 650 Green Hell vergroent je wagenpark

Nu is de bijtelling omhoog gegaan naar 22 procent en is er geen kip meer die de stekkerbak gaat leasen. Wil je toch je wagenpark vergroenen? Dan heeft Brabus de oplossing voor je: de Brabus 650 Green Hell. Dit was het belangrijkste autonieuws van 12 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie