Files in de binnenstad komen de neus uit van Elon Musk. De baas van Tesla start daarom een nieuw hobbyproject: The Boring Company. Zijn meesterplan is om een tunnel te graven onder de stad waarmee je alle files kunt vermijden. Tot nu toe klonk het allemaal als een vaag hersenspinsel: veel meer dan een enkele tweet was er niet bekend. Maar, in het verleden hebben geleerd niet sceptisch te zijn als het gaat om de plannen van Elon Musk. De man richtte al eerder een internetbank op, bouwde een succesvol EV-merk en ontwikkelde raketten die na een reis in de ruimte weer op aarde landden.

Hieronder zie je de visie van The Boring Company. Via een platform zak je met auto en al de tunnel in. Zonder je auto te verlaten of zelf te rijden, schiet je met 200 km/u naar het volgende punt. De eerste tunnel moet onder Los Angeles komen, waar Elon Musk woont en werkt. Hou je adem maar niet in, het duurt nog wel een paar jaar voordat je ondergronds kan in LA.

Zo gaat Elon Musk files in de binnenstad oplossen

Advertentie

Reacties

 • i-dtec 3 heeft op 29 april 2017 geschreven:

  Ahaa, de jaren 80 popgroep.

  Elon kent de film Metropolis en uiteraard iRobot met Willy Smith in de hoofdrol.

  Het is een geweldige visionair, maar de charme van een dichtgeslipte stad met allemaal Chevy’s, Biucks, Dodges, Fords, Linkolns, Mercuries, Caddilacs, Studebakers, hete vrouwen, macho mannen, icecream, en wolkenkrabbers is prachtig. Menselijk, inspirerend.

  Niet ieder probleem is kut. Let’s go V8 ??

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie