(advertorial)

Een droomauto: het woord zegt het al. Dat is een auto die je niet zomaar even koopt – je hebt er immers eindeloos van gedroomd. En je wilt natuurlijk zeker weten dat die droomauto geen nachtmerrie-auto wordt. Maar waar kun je dan terecht? Natuurlijk: bij de mensen die net zulke liefhebbers zijn als jij. Die pure kennis van zaken koppelen aan nog puurdere passie. Bij Thijs Timmermans dus.

Thijs Timmermans is sinds 2014 de aanbieder van absolute droomauto’s. Langs de A2, in de buurt van Den Bosch vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve auto’s uit het topsegment.

Een goede aankoop en goed onderhoud

Thijs Timmermans heeft altijd genoeg auto’s op voorraad van uiteenlopende merken. Van Ferrari-supercars tot top-Mercedessen, van Rolls-Royce tot Audi, Porsche en BMW. Om in de collectie van Thijs Timmermans terecht te komen, zul je als auto echter aan strenge eisen moeten voldoen: je zult het hart van de echte liefhebber onmiddellijk sneller moeten laten kloppen!

Maar dat is niet alles: ook voor onderhoud en reparatie kun je bij Thijs Timmermans terecht. Dat gebeurt met dezelfde liefde en toewijding, op hetzelfde topniveau als de verkoop. Een team van zelfverklaarde vakidioten staat te popelen om elke exclusieve auto met kennis van en respect voor het product te onderhouden. De mix van gekwalificeerde medewerkers, een grote portie ‘autosiasme’ en de modernste werkplaatsapparatuur maakt dat jouw auto bij Thijs Timmermans in de allerbeste handen is.

Kwaliteit en exclusiviteit

Als je kiest voor een auto uit de collectie van Thijs Timmermans, dan kies je voor kwaliteit en exclusiviteit. Dan kun je erop rekenen dat zowel jij als je (beoogde) droomauto in de allerbeste handen zijn. Dankzij de prettige en laagdrempelige benadering voel je je direct op je gemak. Bij Thijs Timmermans begrijpen ze precies wat je wilt, waar je naar op zoek bent, wat jij verwacht. Daardoor kunnen zij je perfect informeren én enthousiasmeren. Een exclusieve auto koop je toch het liefst bij een echte autoliefhebber, die begrijpt wat je beweegt en weet waar hij het over heeft? Ontdek zelf de kracht van de collectie van Thijs Timmermans en ontdek een wereld van exclusieve auto’s uit het topsegment!

Advertentie
Meer
Advertentie