We zijn het al een tijdje zat, dat gezeur over de crisis. Auto’s kopen allemaal en vooral genieten van fraai spul. Kijk maar in het nieuwe nummer.

Allereerst een vergelijk tussen twee best snelle wagentjes: de Corvette ZR1 (647 pk) vs de Lamborghini Murciélago LP640 (640 pk). Twee compleet verschillende monsters die op de gladde wegen van nu lastig onder controle te houden waren. Maar ze zijn onbeschadigd weer ingeleverd.

James May daagt The Stig uit voor een rondje op het Top Gear-circuit waarbij ze om en om in de Bugatti Veyron en Pagani Zonda S rondjes draaien. Het gerucht gaat dat The Stig daarbij een stukje van de achterspoiler van de Veyron heeft opgegeten. We verklappen niet of James wint.

Nog meer crisisauto’s? Wat dacht je van de Caterham R500 – letterlijk ‘met de vlammen in de pijp’? Of een Renault Twingo RS tegen de 500 Abarth op besneeuwde bergweggetjes?

Verder belichten we het nieuwe Formule 1-seizoen, afgezet tegen het afgelopen seizoen toen er nog onbeperkt met miljoenen gesmeten kon worden. We testen de Nissan 370Z (je weet wel, die voor mannen met borsthaar) met een gouden schakelketting om en je leest een special over een heleboel groene auto’s waarin we binnenkort met z’n allen rijden. Geen lelijke Priussen maar snelle, flitsende batterijbolides. Nou ja, flitsend…

We showen je ook nog even wat je kunt doen met je SLR (goud spuiten), Ferrari 599 (wit kippenleer), Maybach (doorzagen) en meer als je geld teveel hebt. Veel geld teveel dan. Zodat je helemaal niks meer merkt van de crisis. En anders kun je altijd nog je racelicentie halen in één dag – je leest hoe ons dat niet lukte – of een kasteel in Frankrijk kopen. Vergeet er geen Range Rover bij aan te schaffen, anders tel je niet mee.

Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie