Het is zover, de eerste verse aflevering is opgenomen en staat al helemaal op scherp voor zondagavond a.s. 21.00 22.00 uur op de BBC. Wel een heel gedoe overigens, want na iedere uitzending wordt de hangaar waarin de opnames plaatsvinden weer helemaal leeg gemaakt.
 
De technici zijn dan ook maar wat blij als ze voor de volgende opnames alles weer op de bekende plekken terugvinden. De HiLux moet weer op de bekende positie, zelfs de Cool Wall wordt voor het afbreken volledig gefotografeerd, zodat alles weer op de juiste plaats terug wordt gehangen.
 
Dé sterren deze week zijn de Lambo Gallardo, Ferrari California en de Aston DBS. Stig rond het circuit met een AMG S-klasse. O ja, dat doet ie ook met de BMW 7-serie. En dan natuurlijk geen lullige 730d. Met James May, maar dat lees je hier.
 
Acteur Eric Bana kruipt achter het stuur van onze betaalbare middenklasser, nog steeds de blauwe Nubira en moet zijn tijd zetten op een natte baan. Erik blijkt een echte automan. Sommige gasten komen binnen, doen waarvoor ze gekomen zijn en gaan daarna meteen weer weg. Maar niet bij Eric.

Check BBC2 zondagavond of zet je video – bestaat dat nog? – op scherp!

Hieronder de trailer:

 

Reacties