Op vrijdag 19 oktober vond de Top Kartday plaats bij Bleekemolens Race Planet in Amsterdam. Dit evenement organiseerden we, in samenwerking met Dunlop en Race Planet, speciaal om onze (nieuwe) abonnees een leuk dagje te bezorgen. En om hen te kans te geven mooie prijzen te winnen, natuurlijk.

Van heinde en verre kwamen ze, van jong tot oud, man en (één, in Stig-wit geklede) vrouw. Een veertienjarige lezer uit België reisde zelfs drie uur heen – en drie uur weer terug – om erbij te kunnen zijn. Het was niet voor niets: de Top Kartday was een ronkend spektakel. De deelnemers reden twee heats van ongeveer 15 minuten, waarbij hun snelste rondetijd genoteerd werd voor de eindstand. De uiteindelijke top 10 laat het niveau zien waarmee er werd gereden: tussen de nummer 1 en de nummer 10 (een eervolle vermelding voor Juriaan) zat slechts 0,65 seconden verschil. Tussen de nummers 1 en 2 zelfs maar één honderdste van een seconde!

De podiumplaatsen van de Top Kartday werden behaald door:

1. Koen – 25.10
2. Jasper – 25.11
3. Alain – 25.18

Alain konden we blij maken met een TopGear-verrassingspakket, Jasper won een Dunlop-bandenset voor zijn auto, en Koen kreeg een complete Bleekemolen Experience Day op Zandvoort, met begeleiding van de familie Bleekemolen zelf. Gefeliciteerd!

Tijdens de Top Kartday zijn ook video-opnames gemaakt; het resultaat hiervan zien jullie over een paar dagen op deze site. Ook verschijnt er in het volgende nummer een artikel over deze geslaagde dag. Voor nu hebben we vast een fotoserie voor je (zie hierboven). Je vindt de foto’s ook in hoge kwaliteit op onze Facebook-pagina. Lekker klikken, taggen en leuk vinden!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie