We gaan die lente gewoon keihard afdwingen: bij een driejaarabonnement op TopGear (36 nummers) geven we vanaf nu een dikke Serengeti-zonnebril weg! Om precies te zijn: de Volterra 7990v, een bijzonder stijlvol model met een winkelwaarde van 278 euro.

Serengeti-zonnebrillen hebben een combinatie van vier technologieën: meekleuring, polarisatie, blauw-lichtfiltering en minerale lenzen. De intelligente lenzen, die samenwerken met de ogen, geven optimaal het juiste licht door. Het model Volterra is gemaakt van titanium met acetaatveren en uitgevoerd met minerale Drivers-gradiëntlenzen. Deze lenzen zorgen voor een goed zicht op je dashboard én op de weg tijdens het rijden onder verschillende weersomstandigheden.

Koop je een nieuwe Volterra 7990v in de winkel, dan betaal je veel meer. En dan krijg je er niet eens drie jaar lang je favoriete auto- en lifestylemagazine bij. We mogen dus wel stellen dat dit een superdeal is. Maar je moet er wel snel bij zijn, want onze voorraad Serengeti’s is beperkt.

Sluit nu een TopGear-abonnement met Serengeti-zonnebril af!

Maak nu gebruik van deze aanbieding en trakteer jezelf of een ander op een driejaarabonnement op TopGear, waarbij jij zelf die schitterende Serengeti krijgt toegestuurd. Waar wacht je nog op? Klik snel verder!

preview

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie